بررسی مانیتور سامسونگ M8: نمایشگری هوشمند با کیفیت 4K و تلویزیون داخلی [تماشا کنید]

بررسی مانیتور سامسونگ m8

مانیتور سامسونگ M8 در واقع یک تلویزیون 32 اینچی با رزولوشن 4K HDR محسوب می‌شود که در قاب این مانیتور هوشمند خود را پنهان کرده است. مانیتور سامسونگ M8 با همان سیستم عامل تایزن (Tizen) موجود در تلویزیون‌های هوشمند شرکت سامسونگ عرضه می‌شود. برای تماشای Netflix ،Hulu یا Apple TV حتی نیازی به اتصال کامپیوتر (رایانه شخصی) ندارید. این مانیتور برای کسانی که خواهان ویژگی‌های تلویزیون هوشمند هستند اما قصد استفاده از آن را به عنوان نمایشگر کامپیوتر خود دارند، قطعاً می‌تواند گزینه‌ای جذاب باشد. در ادامه این بررسی با ما همراه باشید.

\wp content\uploads\banner\D2

مشخصات فنی مانیتور سامسونگ M8: نمایشگری 32 اینچ با کیفیت 4K

این مانیتور هوشمند از نظر فنی در اصل یک تلویزیون 4K با سایز 32 اینچ محسوب می‌شود. البته فاقد رفرش ریت پیشرفته است و به هیچ شکلی، از همگام سازی تطبیقی پشتیبانی نمی‌کند، اما از HDR10+ پشتیبانی می‌کند که نکته مثبتی قلمداد می‌شود. مانیتور سامسونگ M8 همچنین دارای یک چیدمان اتصال عجیب است که شامل USB-C و Micro-HDMI است. با این حال، آنچه واقعاً مانیتور هوشمند M8 را متمایز می‌کند، سیستم عامل آن است. سیستم عامل تایزن سامسونگ طیف گسترده‌ای از برنامه‌ها را ارائه می‌دهد که به مالکان اجازه می‌دهد ویدیو را بدون دستگاه متصل فیزیکی پخش کنند.

32 اینچاندازه نمایشگر
3840×2160وضوح اصلی
VAنوع پنل
60 هرتزنرخ بروز رسانی
HDR10+HDR
وجود نداردهمگام سازی تطبیقی
1x Micro-HDMI, 1x USB-C with DisplayPort Alternate Mode, 1x USB-Cپورت‌ها
ارتفاع، شیبتنظیم پایه
نداردپایه VESA
دارداسپیکر

طراحی مانیتور سامسونگ M8

مانیتور هوشمند سامسونگ M8 به لطف گزینه‌های رنگی متعدد، ظاهری قابل دسترس و پویا دارد. شما می‌توانید این مانیتور را در رنگ‌های آبی، صورتی، سبز پاستیلی یا سفید نیز خریداری کنید. رنگ‌های عرضه شده مشابه پالت رنگی آی مک 24 اینچی اپل (iMac 24) است اما برخلاف آن، مانیتور هوشمند M8 دارای حاشیه‌های باریک و چانه پایینی کوچکی است. رنگ‌های موجود فقط برای پایه و چانه جلویی اعمال می‌شود. این امر تأثیر و زیبایی رنگ‌های موجود را کاهش می‌دهد، اما به طور کلی یک مانیتور جذاب در جای خود باقی می‌ماند.

کمتر چیزی که در مانیتور سامسونگ M8 به چشم می‌آید، دوام و استحکام است. پلاستیک‌های ضعیف مورد استفاده شده در این مانیتور باعث انعطاف‌پذیری قابل‌ توجهی هنگام استفاده می‌شود و به نظر نمی‌رسد که پنل آنطور که نمایان می‌کند، بتواند محکم به هم متصل باشند. ارتباطی در مورد این مشکل با عملکرد مانیتور سامسونگ M8 نیست، بلکه با توجه به ظاهر و قیمت بالای آن، نا امیدکننده است.

در مورد استند (Stand) مانیتور نیز مشکلاتی وجود دارد. به طور مثال یکی از این مشکلات، داشتن فقط تنظیم ارتفاع و شیب است و هیچ آپشنی برای چرخش یا محوری برای آن وجود ندارد. در پک مانیتور سامسونگ M8 پایه استند دیواری (VESA) وجود ندارد، بنابراین برای اضافه کردن پایه یا بازوی مانیتور باید از جای دیگری استند دیواری خریداری کنید که این موضوع اصلاً قابل بحث نیست. (زیرا قابلیت نصب در آن وجود ندارد.)

از طرفی هم، پایه به نسبت اندازه مانیتور کوچک و باریک است. کوچک بودن پایه، فضای روی میز شما را آزاد می‌کند و باعث می‌شود مانیتور به راحتی در جای‌های کوچک نیز قرار بگیرد.

طراحی مانیتور سامسونگ M8

نگاهی به منو و ویژگی‌های مانیتور سامسونگ M8

کلمه هوشمند (Smart) برای مانیتور سامسونگ M8 فقط تبلیغاتی نیست. این مانیتور دارای سیستم عامل تایزن سامسونگ است، همان سیستمی که در دیگر تلویزیون‌های آن نیز مشاهده می‌شود. فقط فاقد یک تیونر تلویزیون (گیرنده دیجیتال) است و برای دیدن شبکه‌های مختلف باید گیرنده‌ای جدا خریداری کنید. سیستم عامل تایزن (Tizen) از تمامی دستگاه‌های گیرنده و ویژگی‌های خاص سامسونگ مانند DeX و Bixby پشتیبانی می‌کند. پس در این مورد نگران نباشید. چون برخی از افراد از مانیتور سامسونگ M8 هم به عنوان تلویزیون، و هم به عنوان مانیتور استفاده می‎‌کنند.

صفحه اصلی مانیتور سامسونگ M8 با یک کنترل از راه دور فیزیکی موجود در پک کنترل می‌شود. استفاده از آن ساده است. زیرا که فقط چند دکمه بیشتر ندارد، اما می‌توانید تمامیه کارها را به وسیله آن انجام دهید. خریداران همچنین می‌توانند با استفاده از برنامه SmartThings سامسونگ، مانیتور را با تلفن یا تبلت کنترل کنند. با این حال، استفاده از این آپشن کمی سخت است، چرا که کنترل‌های لمسی در زمان استفاده و انتخاب دکمه سخت و دشوار هستند. همچنین یک جوی استیک فیزیکی در پشت مانیتور وجود دارد.

این ویژگی‌ها همگی در تجربه کاربری نقش بسزایی دارند. اکثر مانیتورها دقیقاً در زمان ستاپ از ویژگی plug and play استفاده می‌کنند. مانیتور سامسونگ M8 دارای یک فرآیند راه اندازی است که حدود پنج دقیقه زمان میبرد و به یک دستگاه تلفن همراه و اتصال به اینترنت نیاز دارد. در حالی که مانیتور سامسونگ M8 منابع خارجی را نمایش می‌دهد، خریداران می‌توانند در صفحه اصلی حرکت کنند و خدمات پخش جریانی مانند Netflix را بدون اتصال دستگاه خارجی تماشا کنند.

روشن شدن و پیدا کردن سیگنال توسط مانیتور سامسونگ M8 کمی بیشتر طول می‌کشد. جابجایی بین ورودی‌ها کمی دشوارتر از یک مانیتور استاندارد است. منوها بزرگ هستند و برای مشاهده از راه دور خوب است، اما در استفاده رومیزی آزار دهنده است.

منو و ویژگی‌های مانیتور سامسونگ M8

قابلیت‌های اتصالی، بلندگوها و دوربین مانیتور سامسونگ M8

متأسفانه، سامسونگ با اتصال دچار مشکل می‌شود. این مانیتور دارای دو ورودی USB-C است. هر دو تا 65 وات توان تحمل دارند اما تنها یکی از حالت جایگزین DisplayPort پشتیبانی می‌کند. مانیتور دارای HDMI است، اما از Micro-HDMI به جای HDMI با اندازه کامل (البته یک کابل آداپتور در پک موجود است) استفاده می‌کند. DisplayPort معمولی در مانیتور سامسونگ M8 وجود ندارد.

این موارد عجیب است. مانیتور سامسونگ M8 به عنوان یک جایگزین تلویزیون با کاربردهای مختلف قرار می‌گیرد، اما فقط یک پورت HDMI دارد و اندازه آن استاندارد نیست. اتصال USB-C آن برای یک مانیتور ایستاده کاری حرفه‌ای مناسب است، اما سایر ویژگی‌های مانیتور با این مورد همخوانی ندارد. آداپتورها برای بسیاری از دستگاه‌ها ضروری خواهند بود.

میریم سراغ اسپیکرها.اسپیکرها با توجه به تمرکز مانیتور سامسونگ M8 روی استفاده‌های مختلف و متعدد قرار دارد. صدای پخش شده بلند است ولی کیفیت صدا از ولوم کم تا متوسط ​​با کیفیت هستند. ولوم زیاد بلندگوها را تحت تأثیر قرار می‌دهد و باعث می‌شود صدا با پخش شدگی و کاهش جزئیات صدا را روبرو شود. با این وجود، بسیار بهتر از اکثر مانیتورها است و برای لذت بردن از بازی یا یا تماشای تلویزیون در یک اتاق کوچک مناسب است.

و در این حال، باز هم یکی دیگر از مشکلات اتصال را به خاطر فقدان درگاه خروجی صوتی فیزیکی را در مانیتور سامسونگ M8 مشاهده می‌کنید. خریداران این مانیتور نمی توانند به راحتی ساندبار یا بلندگو برای بهبود کیفیت صدا اضافه کنند. مانیتور دارای خروجی صدا از طریق بلوتوث است.

مورد عجیب و غریبی که با آن برخوردیم، عملکرد وب کم 1080p همراه با مانیتور سامسونگ M8 است. به صورت مغناطیسی به پشت مانیتور متصل می‌شود و کیفیت تصویر قابل قبولی را ارائه می‌دهد. البته فقط زمانی کار می‌کند که USB-C متصل باشد، زیرا هیچ گزینه اتصال جایگزینی برای دستگاه هایی که فاقد پورت USB-C هستند وجود ندارد. این دوربین با برنامه‌های نصب شده در سیستم عامل تایزن کار می‌کند و امکان برقراری تماس ویدیویی با خود مانیتور را نیز فراهم می‌کند.

دوربین مانیتور سامسونگ M8

کیفیت تصویر SDR: وجه تمایز مانیتور سامسونگ M8 با سایر مانیتورها

شباهت‌های مانیتور سامسونگ M8 به تلویزیون در کیفیت تصویر نیز گسترده می‌شود و مزایای متعددی نسبت به یک مانیتور 32 اینچی معمولی 4K دارد. روشنایی بالا، اگر خیره کننده نباشد، حداکثر 405 نیت است. این به خوبی با اکثر رقیب‌های دیگر مانیتور سامسونگ مانیتورهای 32 اینچی سنجیده می‌شود و تنها تعداد کمی از مانیتورهای بازی به روشنایی SDR بالاتری می‌رسند. تماشای مانیتور سامسونگ M8 در اتاقی با نور زیاد بسیار راحت خواهد بود.

نمودار کیفیت تصویر SDR مانیتور سامسونگ M8

همچنین دیگر بررسی‌ها را نیز بخوانید:

بررسی سی پی یو رایزن ۷ ۵۷۰۰x: تراشه‌ای جدید با قیمتی منصفانه‌تر [به همراه مقایسه ویدیویی]

نقد و بررسی لپ تاپ ایسوس Zenbook Pro 14 Duo؛ ۲ نمایشگر OLED با رفرش ریت ۱۲۰ هرتز

نقد و بررسی اولیه سامسونگ گلکسی تب S8 [تماشا کنید]

بررسی موتورولا Moto G 5G و Moto G Stylus 5G؛ کدام یک انتخاب مناسب‌تری در ۲۰۲۲ است؟


روشنایی بالا نسبت به سایر رقبای مانیتور سامسونگ M8

نسبت کنتراست بسیار بسیار بالاتر از یک نمایشگر معمولی 32 اینچی با کیفیت 4K به لطف پنل VA است که با پنل IPS مورد استفاده در بسیاری از مانیتورهای رایانه متفاوت است. این مانیتور می‌تواند سایه عمیق‌تری از رنگ مشکی را بدون کاهش روشنایی به دست آورد و جزئیات بیشتری را در سایه‌ها به نمایش می‌گذارد.

این پنل تصویر واقعی‌تری را با حس خوبی از عمق و ابعاد ارائه می‌دهد. همچنین می‌تواند هنگام تماشای برنامه‌های تلویزیونی یا فیلم‌هایی که در دسکتاپ رایانه شخصی و بیشتر بازی‌ها تیره‌تر هستند کمک کند. مانیتور سامسونگ M8 می‌تواند جزئیات را در صحنه‌های تاریکی که دیگر مانیتورها قابل نمایش نیستند را به نمایش بگذارد.
طیف رنگی مانیتور سامسونگ M8 نسبت به قیمت آن مقداری کم به نظر می‌رسد و تنها 93 درصد از طیف رنگی DCI-P3 را دارد. بسیاری از مانیتورهای 32 اینچی 4K حداقل 95 درصد از طیف رنگی DCI-P3 را ارائه می‌دهند. مانیتور سامسونگ M8 می‌تواند طیف رنگ‌های کمتری نسبت به رقیبش نمایش دهد.

عمق رنگ و روشنایی در مانیتور سامسونگ M8

البته این مورد در بیشتر محتواها مشکلی پیش نمی آورد اما طیف رنگی کمتر، کسانی را که به دنبال استفاده از مانیتور برای ویرایش حرفه‌ای تصویر یا ویدیو هستند را ناامید می‌کند. همچنین حس کمتر واضح و اشباع را نمایش می‌دهد که ممکن است به مذاق برخی از خریداران خوش نیاید.
در حالی که طیف رنگ درست است، دقت رنگ نیز ثابت است. محتوا به سطحی که در نظر گرفته شده بود نزدیک به نظر می‌رسد؛ البته بیشتر هنگام مشاهده محتوای “واقعی” مانند فیلم‌های ورزشی یا مستند قابل توجه است. رنگ‌ها باورپذیر و واقعی به نظر می‌رسند.

نمودار طیف رنگ مانیتور سامسونگ M8

آزمایشات یک منحنی گامای پیش فرض 2.3 را نشان داد که کمی از هدف 2.2 فاصله داشت. این بدان معنی است که محتوا کمی تیره‌تر از آنچه ترجیح داده می‌شود هست. دمای رنگ نیز کمی کاهش یافته و در 7100K است که سردتر و آبی‌تر از هدف 6500K است. مانیتور تنظیماتی را برای هر دو دمای رنگ فراهم می‌کند، بنابراین می توانید تصویر را مطابق با اولویت خود تنظیم کنید.

وضوح تصویری مانیتور به لطف وضوح 4K عالی است. متن واضح به نظر می‌رسد و بازی‌ها با حداقل تنظیمات گرافیکی با جزئیات به نظر می‌رسند. در حالی که کیفیت تصویر عالی است، بهترین حالت زمانی است که مستقیم به آن نگاه کنید. هنگام مشاهده از کنار یا بالا و پایین، تصویر به سرعت کنتراست و ارتعاش خود را از دست می‌دهد. بسیار مهم است که صاحبان مانیتور، آن را به درستی در یک نقطه دید درست قرار دهند.

مانیتور سامسونگ M8 به طور کلی کیفیت تصویر SDR عالی دارد. در طیف رنگی و زوایای دید دچار افت می‌شود اما با کنتراست قوی و عملکرد عالی در صحنه‌های تاریک آن را جبران می‌کند. این ویژگی‌ها کیفیت نمایش‌های تلویزیونی و فیلم‌ها را در مقایسه با بسیاری از مانیتورهای 32 اینچی 4K جایگزین، بهبود می‌بخشد. بازی‌ها و اپلیکیشن‌های کامپیوتری نیز در آن جذاب به نظر می‌رسند.



کیفیت تصویر در حالت HDR مانیتور سامسونگ M8

مانیتور سامسونگ M8 از ​​HDR10+ پشتیبانی می‌کند و به طور خودکار سیگنال HDR را با این ویژگی در ویندوز 11 یا یک کنسول بازی متصل تشخیص می‌دهد. مانیتور هم در حالت استاندارد و هم در حالت بازی HDR را ارائه می‌دهد، اگرچه نمی‌شود تفاوت عینی بین این حالت‌ها را در آزمایش تعیین کرد. حداکثر روشنایی HDR پایدار بیشتر از حالت SDR به نظر نمی‌رسد. این کمی ناامید کننده است، اما درخشندگی موجود در مانیتور سامسونگ M8، اندکی او را از مانیتورهای رقیب عقب‌تر می‌گذارد.

کنتراست برتر این مانیتور نکته‌ای مثبت است و طیف وسیع‌تری از روشنایی را برای کار با مانیتور فراهم می‌کند. صحنه‌های تیره‌تر حس کنتراست بهتری را با HDR روشن نشان می‌دهند. مناطق روشن بزرگ، مانند غروب خورشید یا کوه های برفی، واضح‌تر به نظر می‌رسند. این ویژگی‌ها، مانیتور سامسونگ M8 را از اکثر مانیتورهای کامپیوتری که فاقد فناوری Mini-LED یا OLED هستند یک پله بالاتر قرار می‌دهد، اما محدودیت‌هایی دارد. نکات برجسته با درخشندگی موجود در مانیتورهای واقعا عالی HDR مانند ایسوس ROG PG32UQX نمی‌درخشد.

کیفیت تصویر در حالت HDR مانیتور سامسونگ M8
منبع تصویر: AMAZON

وضوع حرکت یا موشن مانیتور سامسونگ M8

مانیتور سامسونگ M8 یک صفحه نمایش 60 هرتزی است. همچنین فاقد پشتیبانی از فناوری نرخ تازه‌سازی تطبیقی ​​است، بنابراین نمی‌تواند رفرش ریت خود را با خروجی رایانه شخصی متصل یا کنسول بازی همگام کند. جای تعجب نیست که این منجر به مشکلاتی در موشن بازی‌ها می‌شود. اگر نرخ فریم بازی به خوبی با نرخ تازه سازی مانیتور هماهنگ نباشد، ممکن است تکه تکه شدن تصویر در صفحه رخ دهد.

وضوح حرکت و موشن خوب نیست. اجسام سریع، تار به نظر می‌رسند و اجسام تیره‌تر دنباله‌هایی را در پشت خود نشان می‌دهند. حرکت دوربین در سراسر یک صحنه وضوح را کاهش می‌دهد و تشخیص جزئیات دقیق را دشوار می‌کند. به نظر می رسد حالت بازی مانیتور به میزان اندکی این مشکل را بهبود می‌بخشد، اما هنوز عالی‌ترین حالت خودش نیست.

بازی‌ها عالی به نظر می‌رسند، اما کسانی که به بازی‌های اکشن‌ها و سریع علاقه دارند، حس لذت تجربه کمتری پاسخگو این نیاز آن‌ها خواهد بود و ممکن است در هنگام انتخاب حین قسمت‌های اکشن، جزئیات لازم برای عملکرد خوب، در بازی‌هایی که رقابتی باشد برایشان سخت خواهد بود. مانیتور سامسونگ M8 برای شبیه‌ساز پرواز مایکروسافت نسبت به Halo Infinite مناسب‌تر است.

نتیجه گیری

اکثر مانیتورها تصویری را با حداقل پردازش تصویر نمایش می‌دهند، اما مانیتور سامسونگ M8 کمی بیشتر درگیر است. برای مثال، برخی از آپشن‌های موشن برای بهبود نرمی حرکت دارد. خوشبختانه، این به کیفیت تصویر آسیبی وارد نکرد، و متوجه افزایش تاخیر ورودی در مقایسه با یک مانیتور معمولی نمی‌شویم. ویژگی de-judder باعث سوسو زدن در برخی از تست‌ها با نرخ فریم بسیار پایین (زیر 20 فریم در ثانیه) شد، اما این مشکل در استفاده معمولی نخواهد بود، زیرا محتوایی با چنین نرخ فریمی بسیار کم است. همچنین امکان خاموش کردن این ویژگی وجود دارد.

FavoriteLoadingذخیره

→ خواندن مطلب قبلی

بررسی سی پی یو رایزن 7 5700x: تراشه‌ای جدید با قیمتی منصفانه‌تر [به همراه مقایسه ویدیویی]

خواندن مطلب بعدی ←

بررسی کیبورد مکانیکال لاجیتک MX مینی: صفحه کلیدی کوچک ولی محبوب برای گیمرها

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها